Vänskap, skor och sex

Favoritserie blir favorit film? Låter perfekt, men kan det vara så? Kan filmen leva upp till de krav som den urprungliga tv-serien ställer? Många frågor kretsar i huvudet innan jag stiger in i biosalongen med mamma för att se filmen "sex and the city". Jag vågar inte ha några stora förhoppningar, eftersom jag hört att den inte är så bra, pga. att den är så allvarlig.. Ljusen släcks och den välbekanta musiken börjar (dock byter det till en remix). Dags att slänga sig in i en värld av vänskap, skor och (såklart!) sex i New York...
Jag kliver ut i den svala sommarkvällen med ett leende på läpparna. Filmen levde verkligen upp till mina förväntningar, och mycket till. Den var faktiskt betydligt bättre än vad jag trott. Som de skriver i tidningarna trodde jag ju att det skulle vara en mycket allvarlig och dyster film, men tvärtom satt jag och drog på smilbanden mesta dels av tiden. T.o.m. min kära mor skrattade några gånger. Visst finns det mycket allvarliga scener, men det hör ju livet till! Det var därför en bra balans i filmen, det blev inte alltför sockersött liksom. Jag måste erkänna att jag nog var lite skeptisk när jag först fick reda på att de håller på med den här filmen, men den överraskade mig verkligen positivt. Jag rekomenderar varmt dig att gå och se på den om du tycker om drama med både humor, kärlek och smärta. Du behöver dessutom inte ha sett serien för att hänga med (även om det kan vara en liten fördel ibland), men bra går det ändå. Men trots allt går ingenting upp mot den gamla hederliga tv-serien. Favoritserie blev alltså inte favoritfilm den här gången, men båda tummarna upp ändå!

                                          
Sex and the city

(Bilden är tagen från trend911.com)

Hett..

Ett medeltida veckoslut avklarat! Efter timmar av skuffande på trähäst, biljettförsäljning och slottsvaktande blir man nog lite trött, men roligt har det varit!

Tyvärr är min inspiration helt borta nu, och så är det jäkligt hett i rummet, så jag kommerinte på så mycket mera att skriva just nu! :D Kanske jag skriver imorgon.. :D

Irriterande små kräk...

En morgon vaknade jag och solen lyste från en nästan molnfri himmel. Perfekt väder för en ridtur! Med gott humör åkte jag alltså ner till hästarna, dock har min häst gått och skadat sig någonstans så hon haltade lite så jag tog Jumbo istället. Det blv bara varmare och varmare så jag bestämde mig för att det får bli en barbacka tur, det var ändå för hett för att sadla.Vi började vår lilla vandring och allt var perfekt, Jumbo var t.o.m. någorlunda lugn, men sedan kom de där små j*vlarna, och de blev bara fler och fler. Bromsar! I alla storlekar och former. Och bet det gjorde de! Och surrade och störde Jumbo. Inte ens i skogen fick vi vara ifred och dessutom var jag så dum att jag hade vikt upp mina byxben så mina vrister nu är fulla med bromsbett. Vad är bromsar egentligen till för? Ja, sådana där bromsar som finns i bilen vet jag ju vad gör för nytta, men sådana där flygande bomsar. De surrar och många är stora och fula och så bits de, kanske inte så jätte hårt, men så att det känns. Dessutom lämnar de efter sig stora bettmärken som kliar massor! De är liksom snäppet värre än myggor de där bromsarna. Men jag antar väl att de gör någon nytta, även om det är svårt att tro, så om ni kommer på något skriv det till mig så att jag inte går och är arg på oskyldiga individer. Jag har en till fråga förresten på tal om myggor: Vart har de tagit vägen? Jag tyckte det fanns mycket flera förr (kan hända att jag inbillar mig)! Jag har knappt sett några överhuvudtaget, ännu mindre myggbett. Jag kan ju kanske inte säga att jag saknar dem precis, men man blir ju lite orolig.. Nåja... Ialla fall så borde jag nog gå och lägga mig nu,så god natt allihopa och sov gott!


RSS 2.0