Så var det den årliga julstädningen igen då

Städa städa... Det är nog det enda negativa med julen tror jag. Det är vid den här tiden man ångrar att man inte är en ordningsam människa. Varför har jag inte hållit redigt från sist jag städade?! Så som planen egentligen var. Men den planen funkar aldrig. Varför är det så? Det är ju inte sådär jätte jobbigt och tar ju inte sådär jättelänge att vika sina kläder och sätta in dem tillbaka i klädskåpet efter användning, eller i tvättkorgen om det är så dags. Nej, istället slänger man alla kläder på stolen, och när stolen är full på sängen och i värsta fall även på golvet. Nu sitter jag här med ett nästan osynligt golv och undrar var i sjutton jag skall ta och börja. Jag har alltså ett nytt nyårslöfte att skriva på min lista: "Håll rummet städigt!"

Julhandel ala Skalman

Bara några dagar kvar till jul, och mycket som skall göras. Idag var det julklappshandel som stod på listan så vi startade på morgonen mot Salo till tonerna från "Love Actually" soundtracket. Jag hade ganska avslappnat inre och tänkte att jag nog kommer att hitta alla julklappar idag. Så fel man kan ha. I vanliga fall brukar jag ta det lugnt i början och efter någon timme stressa in och ut i alla butiker i ett desperat försök att hitta alla julklappar, men idag tog jag det hela dagen lugnt. Lite för lugnt. Jag gick bara runt, nynnade på någon julsång och tittade. Jag hade jättemysigt, och plötsligt var det dags att åka hem. Vart tog de timmarna vägen? Jag har långt ifrån alla julklappar handlade, men jag känner absolut ingen stress för det som jag gjort alla andra år. Om det är en bad eller good thing återstår att se.

Kära gamla skivor

Jag kom precis upp på mitt rum för att fördriva min tid på datorn, då jag fick en otrolig lust att sätta på en skiva. Jag valde en gammal skiva av Maroon 5, och för första gången tycker jag faktiskt den är skitbra. Inte för att jag tyckte illa om den förut, men nu låter den bättre än någonsin. Kan det kanske bero på att jag har ändrat musiksmak här på några år, eller betyder det helt enkelt att jag inte lyssnat på den här cd:n förut. Såklart jag har lyssnat, men alltså sådär lyssnat lyssnat. Ordentligt alltså. När jag nu börjar tänka, så är det faktiskt många skivor jag inte orkat lyssna på. Min Cranberries, Scissor Sisters och Robbie Williams skiva har absolut inte fått en ordentlig chans att faktiskt visa vad de går för. Stackars skivor. Måste vara hemskt att stå och damma i min cd-ställning. Men nu ska det bli ändring på saker och ting! Nytt nyårs löfte: "Jag ska börja lyssna på mina gamla skivor helt och hållet, och inte bara lyssna på de låtar jag tycker bäst om". Vem vet, jag kanske blir glatt överraskad igen?


We're going to Tampere in May!

HURRAY! Akis lyckades beställa biljetter på kenttän! HURRAY! Bryan Adams! Here we come!!!

adams


Spänningen stiger

Nu är det dags igen för att i spänning sitta framför datorn och beställa biljetter till konsert. Nu är det Bryan Adams som står i tur. Wish me luck!

Ett mirakel

Ett litet steg för mänskligheten, men ett stort steg för mig. Jag, Jennifer Karlsson, har härmed uppdaterat min blogg! (Applåder) Grejen är bara den att jag just nu har ingen aning om vad jag skall skriva, fast det kanske jag inte skall avslöja. Men jag kan berätta för er att jullovet börjar imorgon, och snart, om exakt en vecka, är det äntligen julafton. Men innan vi tänker så långt så är det ju faktiskt saker som händer innan det, redan ikväll faktiskt. Det är nämligen julfester ikväll, både en i skolan och en i tryckis, så nu har vi städat hela dagen. Ganska duktigt av oss tycker jag. Nu måst jag säga att jag är helt tom ihuvudet just nu, så mer var det inte för idag! Men jag skall nog försöka skärpa mig nu (säger jag varje gång). "Uppdatera min blogg minst engång iveckan", så ska det stå på min lista med nyårslöften. Ja! Det är en bra plan...

RSS 2.0