R.I.P King of Pop

Sorg för världen. Än en gång har en stor konstnär dött. Michael Jackson, King of Pop. Med sin härliga musik och sina fantastiska rörelser lyckades han hitta in till mitt hjärta. Jag hade dessutom planerat att kanske åka och titta på honom till London, men nu är han död. Han som hade planerat att leva i 120 år (om man ska tro skvaller). Förmorrade skvaller. Allt möjligt har den stackaren anklagats för, vem som helst skulle ju bli deppad och få psykiska problem av det. Men skall man faktiskt tro allt som står i tidningarna? Jag väljer att inte göra det. Han får all min respekt. Fastän han är död så lever han ändå vidare. Michael Jackson, King of Pop, är odödlig.
 
mj
R.I.P
MICHAEL JACKSON
1958-2009

Fotografen Jennifer

Milo i Rhodos
Eftersom jag är så dålig på det här med foton, så tänkte jag att nu är det tid att jag laddar upp ett, och vad är väl ett bättre val än ett foto på söta Milo?

Premiääär! Preeeemiiiäääär!!!

Hur kan det vara så svårt att uppdatera sin blogg? Jag menar, jag kollar in Milos blogg, och där slarvas det absolut inte med uppdateringarna! Kanske beror det på att hon har ett intressantare liv än jag, eller så beror det helt enkelt på att jag är för lat. Men vad skriver man egentligen om i en blogg? Om vad som helst är säkert ditt svar, men vad händer när man inte har en aning om vad vad som helst är? Skriv det som dyker först upp i huvudet, kanske ditt andra svar är. Men vad händer när huvudet är absolut tomt? Det finns helt enkelt ingenting förutom en tanke på att man kanske skulle behöva gå en sväng på toaletten, men vem vill läsa om de hela tiden? Jaja.. Livet är orättvis. Endel har talang i att skriva medan andra har talang med något annat.

Nåja.. Jag har ju faktiskt något vettigt att säga också (tro det eller ej!), och det är att vi har PREMIÄRRASEBORGS SOMMARTEATER IMORGON KL. 19:00! Om ni har missat det så heter pjäsen DJURGÅRDEN, och den skall ni absolut inte missa!

RSS 2.0