Den stora dagen...

Jaa.. Då var den stora dagen här. Den dag man väntat på i alla dessa 3 år i gymnasiet. Studentexamen. Det är idag det händer. Det är i dag man nått sitt mål. Det är idag man får mössan. Varför känns det då att man abolut inte vill? Fast man väntat så. Det är där problemet ligger. Man har väntat och väntat, och nu behöver man inte vänta mer. Och vad händer efter allt? Jo, ingenting! Absolut ingenting. Det är bara back to reality efter det. Så här sitter man då prydd från topp till tå redo att bara stiga upp på scen för att få det man väntat så på. Jag tror att största orsaken till det här inlägget och de här funderingarna beror på att jag har för mycket tid att tänka just nu. Men snart, snart bär det av till skolan, och då gäller det bara att njuta. Det är ju trots allt den sista avslutningen i den skolan någonsin..

Eurovisions spänningar

Oj oj oj.. Det har hänt mycket sen jag senast skrev. Eller kanske inte så mycket som ni inte visste om att sku hända, men tiden har gått väldigt snabbt! Tänk! Imorgon har vi föreställning på tryckis efter en lång och arbetsam (dock rolig och givande) produktionsvecka, och i övermorgon alltså på lördag bär det av till Rhodos med flickorna. Skönt!¨Tiden har gått så fort att det t.o.m. har blivit Eurovisions tider, som i år hålls i Moskva. En semifinal har redan avklarats, och ikväll är det dags för semifinal nr.2. Som vanligt har jag suttit med penna och papper i hand och givit poäng åt varje låt. Tisdagens lista (skala o-5) kommer här, och kvällens lista kommer att komma sen (nångång).


1) Montenegro 1p

2) Tjeckien 2p

3) Belgien 2p
4) Vitryssland 2p
5) Sverige 3p
6) Armenien 2p
7) Andorra 2p
8) Schweiz 5p
9) Turkiet 2p
10) Israel 2p
11) Bulgarien 1p
12) Island 4p
13) FYR Macedonia 3p
14) Rumänien 1p
15) Finland 3p (2p om de inte skulle vara eget hemland)
16) Portugal 4p (blev så glad!)
17) Malta 2p
18) Bosnien 5p

Ps, Grattis till Finland som kom till final! Och även till Sverige och Island, High five Norden!

Pps. Om ni nu imorgon (fredag den 15.5) skulle råka vara i karis en 7 tiden op kvällen, så får ni gärna titta in i tryckeriteatern och hänga med på en fantastisk resa. Bara som ett litet tips.


RSS 2.0