It's raining snow! Hallelujah!

Det har äntligen blivit lite kallare igen! Det kom t.o.m lite snö, även om det inte såg ut som det faktiskt snöade. Det såg nämligen ut som om det regnade. Men det kom ändå snö! och det va inget snöblandat regn heller utan helt kall vanlig snö. Men det liksom regnade.. Äh! Vi säger att det regnade snö så blir det bra! Får nu bara hoppas att det håller sig lite längre det här kalla..

Coldplay till Sverige! Igen...

Snälla Julgubben! Gör så att Coldplay kommer till Finland för en gångs skull... Tack på förhand!

Jaaa... En vanlig torsdags morgon. Det är 11 december, klockan är ca. 10:36 och jag sitter med pyamajas i vardagsrummet och ser på nickelodeon tillika som jag har käre Holger i famnen. Jag ska snart gå och klä på mig, för visst ska jag till skolan idag! I en hel timme..
Har ni förresten tänkt på en sak? Snart är det julafton! Men har ni inte också den känslan av att tiden går för snabbt fram? Hur skall man hinna städa rummet, baka och handla julklappar tillika som man skall vara i skolan, ta körkorte och sköta en häst? Men, som vanligt ordnar väl allt sig, får man hoppas.. Anyway, nu skall jag ändå gå och laga mig färdig för en lång och tröttsam dag i skolan! Eller.. Snart i vart fall..

RSS 2.0