And the Oscar goes to...

Så var ännu en Oscar vakan över, även om jag måste vara ärlig och säga att jag somnade några gånger, men allt som allt sovd jag trots allt cirka gurka endast en timme. Jag missade ändå inte det viktigstaste som är alla skådespelar utnämningar och bästa filmen, samt bästa animerade film. Dessutom såg jag hela röda mattan utan att somna till en enda gång. För övrigt kan jag väl säga att det nog var en lyckad gala, ett litet plus till Hugh Jackman. Jag har länge varit ett fan, och han klarade sig faktiskt utmärkt i sin roll som host. Jag piggnade faktiskt till ordentligt varje gång han började sjunga, dessutom hade han bra humor. Vad jag kan säga mer är: great show, och jag är så glad för Kate Winslet som äntligen fick en Oscars.

Ps. Igår var det ett år sedan Heath Ledger dog, och dessutom fick han en Oscar för bästa manliga biroll för sin insats som the Joker i Batman.So, congratulations Heath
(Wherever you are)
You really deserved it!

En man av guld vid namn Oscar

Tjaba tjena hallå! Kom hem från en veckas semester i Äkäslompolo i natt, så är lite dåsig. 15 timmar buss är ingenting för mig ska jag säga dig. Men bra har veckan gått, stått på en snowboard i ylläs mestadels av tiden har man gjort, och ont i benen har man fått, men annors rikit prima gurka! Men fastän man är trött och helst bara vill slänga sig i sängen skall man inte sörja, för i natt kommer ju förstås: Tadadada! : OSCARSGALAN!!! Så jag ska ta och göra det riktigt mysigt för mig i soffan och följa med i både skratt och gråt (och en hel del gäspningar).

Pirates of the Karisbean

Ay! Det är vi det! Och idag är det ABI 09s dag. Vi har reatas med lärare, kastat  godis på elever, kidnappat posters och skelett, åkat runt i en stor lastbil i hela Karis och vari utklädda till pirater. Gissa vad det är för dag? Jo, PENKKIS förstås! Tyvärr har jag inga bilder från dagen, men om ni tar en titt i Miilos blogg, så kommer hon antagligen nångång att ladda upp! För övrigt så är det roliga inte slut ännu. ABI kryssningen väntar på oss imorgon, och ikväll har bär vägarna till Serendi Pity. Undrar hur fiilisen är på lördag?


Trött, tröttare, tröttast

Kom hem från UK idag och har inte sovit mer än 4 timmar i natt. Skönt att vara hemma igen, även om UK faktiskt var riktigt roligt. Jag har dock fått en sådan otrolig lust att resa någonstans nu. Jag menar ANYWHERE! Men snart kommer penkkis och abi kryssning, så kanske det är bäst att hållas i mitt kära fosterland ett tag till..

Hittade foton på pappas minnes kort!


lussekatter

Lussekatterna som jag stolt bakade på Lucia

antoMosters små gullegryn på julafton
dana
                                              
   Min lilla bebis, Dayanara/Dana         

RSS 2.0